Показові виступи до Дня фізичної культури та спорту 14 вересня 2019 року

14 вересня 2019 року – День фізичної культури і спорту
В Україні щорічно у другу суботу вересня професійне свято відзначають працівники організацій і установ фізичної культури і спорту, комунальних закладів, громадських організацій, тренери, спортсменів та просто шанувальники спорту.

Традиційне святкування Дня фізичної культури і спорту в Україні припадає на другу суботу вересня (Указ президента від 29 червня 1994 року № 340/94). В 2019 році День фізичної культури і спорту України припав на 14 вересня.

За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров’я, він загартовує характер і волю.

На честь даного свята, вихованці Головного тренера РОФК “Будокан” Ростислава Олеговича Саєнко, провели Показові виступи в центрі міста на площі Незалежності біля пам’ятника Т.Г. Шевченку.

Цей захід – це привід познайомитися з одним із спортивних напрямів, що існують в нашій країні – Кікбоксингом. У День фізичної культури та спорту на кожного чекала справжня магічна атмосфера спортивного свята, всі охочі змогли почути нову корисну інформацію і просто насолодитися красою майстерності рівненських спортсменів.

Показові виступи до Дня фізичної культури та спорту 14 вересня 2019 року

Бажаєм всім тренерам і наставникам талановитих, наполегливих учнів, ще більше перемог та злетів, гарних уболівальників та усіляких життєвих гараздів. Ви з честю продовжуєте традиції з виховання фізично загартованого та здорового молодого покоління Рівненщини, адже фізичне виховання – це здоров’я нації.

Хай щастить усім, хто присвятив своє життя спорту, у справі популяризації та розвитку фізичної культури!